top of page

Stage lopen bij Werkina

Stel, je zit op het VMBO en je hebt belangstelling voor elektro. Hoe zou het zijn als je straks elektromonteur bent? Wij nodigen je van harte uit om aan boord te stappen!Aan boord is het nooit saai. Je hebt hier namelijk veel meer soorten techniek dan op de wal. En dat op veel verschillende schepen: van grote tankers tot cruise schepen tot luxe jachten.


Sander Knape is 15 en doet VMBO Kader. Hij weet al dat hij de elektro in wil en zit graag op het water. Zijn ouders hebben altijd een plezierjacht gehad en zelf vaart hij een Quicksilver met 15pk buitenboordmotor. En dan is er ook nog familie met een bedrijf in snelle scheepsmotoren. Alles komt samen in deze stage bij Werkina. Eerst twee weken aan een stuk, na de herfstvakantie zal hij gedurende vijf maanden elke vrijdag aan boord te vinden zijn. Vandaag gaat hij mee op de proefvaart van de 110 meter lange tanker Astra. Mooi om eens op zo’n enorm stalen schip te varen! Check de foto's.


Wil jij ook kennismaken met scheepselektro, druk op de knop hieronder en stuur ons je gegevens toe. Dan nemen wij contact met je op en bespreken we hoe het verder gaat. Tot straks!

Comentários


bottom of page