top of page

Stages en leer/werkplekken

Ben jij op zoek naar een stage of een leer/werkplek? Als erkend leerbedrijf is Werkina altijd op zoek naar schoolverlaters en (leer-werk)stagiaires. Wij bieden leuke en leerzame opdrachten in een fijne werkomgeving. Zo begeleiden we je in jouw tempo naar het echte werk. Als je een opleiding in de elektrotechniek volgt en een BOL of BBL stage zoekt, dan heeft Werkina misschien wel een stageplaats voor jou.

Praktijkscholen

 

Werkina werkt nauw samen met praktijkscholen van het (v)mbo in de omgeving. Voor de praktijkscholen organiseren we jaarlijks snuffelstages bij ons op de werkvloer. Leerlingen krijgen dan een mooie indruk van het vak elektrotechniek. Sommigen zijn zelfs zo enthousiast dat ze later bij ons ook echt stage komen lopen. 

Heb jij zin om een (snuffel)stage bij ons te lopen? Meld je hier aan, dan nemen wij contact met je op. We bespreken dan wat jouw verwachtingen zijn en wat wij jou kunnen bieden. Dan kun je meteen de vragen stellen waar je nog geen antwoord op hebt.

Sander en Gerrit

Doorleren naast je werk

 

Heb je eenmaal een baan bij Werkina, dan hoeft dat niet te betekenen dat je niet meer verder komt. Op elk jou welgelegen moment kun je er voor kiezen verder te leren, bijvoorbeeld naar MBO-3 of MBO-4 via een een BOL of BBL traject. Wij ondersteunen jou daar praktisch en financieel bij, en maken daar heldere onderlinge afspraken over.

bottom of page