top of page

Van HR adviseur tot leerkracht


Wat wij zelf altijd leuk vinden, is als er interesse voor ons vak blijkt van de jongste generaties. Dat voeden wij graag, bijvoorbeeld door onze veelzijdige HR-adviseur er op uit te sturen om eens even voor een klas met 30 basisschoolleerlingen te gaan staan!Juf geeft les aan kinderen in een klas
Annemieke betrekt de kinderen door ze vragen te stellen.

Nou draait Annemieke Boom-Hovestadt haar hand er niet voor om, om die 7e klassers op een leuke en speelse manier iets bij te brengen over elektro. In groepjes van drie liet ze de kinderen een eigen zenuwspiraal maken, een Dr. Bibber zeg maar. Werkina heeft hiervoor gereedschaps- en materiaalpakketten geleverd. Plaats van handeling was de WMI-campus op de Beatrixhaven in Werkendam. Alle kinderen deden lekker mee en aan het einde van de les toeterden de Dr. Bibbers er lustig op los!


Wij hopen hiermee een zaadje gepland te hebben dat gaat leiden naar meer technisch personeel. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen het Werkendamse bedrijfsleven en het onderwijs (STO-GOAL - Samenwerking Sterk Techniek Onderwijs Gorinchem en Altena). Het initiatief kwam van de WMI met support van Gemeente Altena en O&O-fonds Regio West-Brabant.

コメント


bottom of page